Andy Peeleman
Volledig scherm
Andy Peeleman © Guy Kokken


Zo brengt Andy Peelman zijn weekends door: “Quadden zet mijn gedachtemolen uit”

Acteur en presentator Andy Peelman (38) opent dit weekend de deuren van zijn tweedehandskledingwinkel Lorelie & Feline in Aalst. Maar wat doet hij nog zoal tijdens de weekends? Vooral géén routine volgen. “Ik ben niet bang om de afwezige papa te zijn.”

 1. COLUMN. Jeroen krijgt een Instagramverzoek waarvan zijn hart een sprong maakt. “We verklaarden elkaar de liefde”

  COLUMN. Jeroen krijgt een Instagram­ver­zoek waarvan zijn hart een sprong maakt. “We verklaar­den elkaar de liefde”

  Hebben we allemaal een persoon die ons week in de benen maakt als we aan hen terugdenken? Jeroen in elk geval wel. Hij blikt terug op zijn oude én eerste liefde: Els. Ze schreven brieven naar elkaar, hij fluisterde ’s nachts in zijn bed lieve woordjes gericht aan de prima ballerina en af en toe ontmoeten ze elkaar in het echt. Maar Els leeft ondertussen een ander leven, ziet Jeroen op haar Instagram. Wat dat met hem doet? “Els, ach Els. Kom hier dat ik je innig maar erg zedig omhels.”
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 3. ‘Billie vs Benjamin’-acteur Ward Kerremans over Amsterdam en de liefde: “Ik wil zo’n breuk nooit meer meemaken”
  PREMIUM

  ‘Billie vs Benjamin’-ac­teur Ward Kerremans over Amsterdam en de liefde: “Ik wil zo’n breuk nooit meer meemaken”

  Sinds zijn rollen in ‘Grond’ en ‘Billie vs Benjamin’ gaat het hard voor Ward Kerremans (34), die sinds kort ook samen is met presentatrice Danira Boukhriss Terkessidis. Wij zakten af naar Amsterdam, waar de acteur met Mechelse roots al negen jaar woont, en spraken hem over zijn Manchester-obsessie en zijn zoontje, die hij opvoedt in co-ouderschap met zijn ex. “Mijn ex-vriendin en ik wonen letterlijk onder elkaar, in hetzelfde gebouw. We kunnen onze zoon bijna doorgeven via de brandtrap.”