Koen Van Guijze / Hem.be
Volledig scherm
© Koen Van Guijze / Hem.be

Betaalbare kunst shoppen of relaxen in een donut: 5 tips voor een weekend vol plezier

Wat een heerlijk weekend is (en wordt) het weer. Er staat immers heel wat leuks gepland in ons land. Bezoek de expo van de Antwerpse designer Koen Van Guijze of struin gezellig rond op de Affordable Art Fair in Brussel. Liever relaxen? Dat kan in een designdonut, met een opruimboek of met het tweede en langverwachte seizoen van ‘Bridgerton’. 

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 1. Netflix-hit 'Bridgerton' is terug: deze 6 modetrends uit de 19de eeuw worden dankzij de serie weer razend populair

  Net­flix-hit 'Bridgerton' is terug: deze 6 modetrends uit de 19de eeuw worden dankzij de serie weer razend populair

  What a barb! Vandaag verschijnt het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ op Netflix, de populaire serie die zich afspeelt in de Londense high society tijdens de 19de eeuw. Verwacht je opnieuw aan drama, stomende scènes en vooral ook: véél pracht en praal. Voor wie haar inner lady naar boven wil halen: deze zes trends uit de ‘regencycore’ breken nu weer helemaal door in de modewereld.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.