Shot of a young woman wearing headphones while using her cellphone at home
Volledig scherm
Shot of a young woman wearing headphones while using her cellphone at home © Getty Images

6 motiverende podcasts die je helpen om met een positieve mindset aan 2021 te beginnen

Ben jij iemand die voortdurend on the go is of die gewoon niet zo van lezen houdt? Ben je op zoek naar een leuk achtergrondgeluid voor schoonmaak- of sportsessies? Deze zes motiverende podcasts geven je de boost die je nodig hebt bij de start van het nieuwe jaar. 

0 reacties

 1. Trend op sociale media: de-influencing: “Koop deze producten niét, ze zijn je geld niet waard”

  Trend op sociale media: de-influen­cing: “Koop deze producten niét, ze zijn je geld niet waard”

  Vandaag de dag zijn het niet meer reclamespotjes, maar influencers die met de scepter zwaaien. Ze bepalen wat we dragen, smeren, eten. Kortom: waar stervelingen hun geld aan uitgeven. Maar op sociale media ontstaat nu een tegenbeweging van ‘de-influencers’ die juist het tegenovergestelde doen. Hun nobele doel: de (financieel) kwetsbare consument beschermen. “Mooie verpakking of niet, het is nog steeds rotzooi.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. HOROSCOOP. Weinig energie voor Vissen en grillige financiën voor Stier: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Weinig energie voor Vissen en grillige financiën voor Stier: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther Van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Voor iedereen geldt dat de financiële wereld momenteel aan het veranderen is. Ga dus verstandig met je geld om.”
 1. Topmodel Cesar Casier onthult geheimen over zijn jetsetleven: “Ik ging uit eten en op café met Nicole Richie”
  PREMIUM

  Topmodel Cesar Casier onthult geheimen over zijn jetsetle­ven: “Ik ging uit eten en op café met Nicole Richie”

  De carrière van Belgisch topmodel Cesar Casier (34) bracht hem van Tokio tot New York en Los Angeles, vertelt hij in deze rubriek waarin we BV’s stoute vragen stellen. Hij leidt een tumultueus leven onder de sterren, dat heel wat juicy verhalen met zich meebrengt. Van feestjes met Lindsay Lohan tot zijn lidmaatschap bij de beruchte Mile High Club. “Katers zijn dubbel zo erg in de lucht.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.