Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

5 dingen die je kunt schoonmaken met olijfolie

Olijfolie komt niet alleen goed van pas bij het maken van gerechten, het is ook nog eens een heel handig schoonmaakmiddel. Je kunt er meer proper mee krijgen dan je denkt, zo ook de volgende 5 dingen.

0 reacties

 1. Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”
  Play

  Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”

  Dina Tersago is al meer dan 20 jaar een vaste waarde op de Vlaamse televisieschermen. Ze werkte ondertussen al voor alle grote Vlaamse zenders en presenteert sinds 2004 het succesprogramma ‘Boer zkt. Vrouw’. In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ blikt ze met Birgit Van Mol terug op de afgelopen twee decennia. “Ik heb ondertussen al heel wat trouwfeesten en babyborrels gedaan”, vertelt Dina. Bekijk hieronder de volledige aflevering.
 2. Dina Tersago toont haar zelfgebouwde poolhouse: “‘s Nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen”
  Play
  Het Vakantiehuis
  11

  Dina Tersago toont haar zelfgebouw­de poolhouse: “‘s Nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen”

  Ze presenteerde al de woon- en verbouwprogramma’s ‘Huis gemaakt’ en ‘Blind gekocht’, maar Dina Tersago (43) kan ook zélf flink de handen uit de mouwen steken. Samen met haar man Wim liet ze in haar achtertuin eigenhandig een poolhouse verrijzen, toont ze aan Birgit Van Mol in de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’. “We hebben er bloed, zweet en tranen in gestoken, maar ook onze ziel.”
 3. Nikita (28) toont haar beachbody: “Mensen zeggen dat ik een schattig gezichtje heb”

  Nikita (28) toont haar beachbody: “Mensen zeggen dat ik een schattig gezichtje heb”

  Tijdens de zomer kom je weleens een stappenplan tegen voor de perfecte bikinibody. Stap één: doe zwemkleding aan. Stap twee: je hebt een bikinibody. That’s it. Om die boodschap in de verf te zetten, poseert Nikita (28) in badkleding. Na het bedrog van haar ex verloor ze meer dan tien kilo en vond ze het moeilijk om haar lichaam graag te zien. Ze vertelt hoe ze dat stap voor stap te boven kwam. “Ik heb een haat-liefdeverhouding met mijn buik.”