Ddemirphotography - Oriane Verstraeten - Raia Maria-Laura
Volledig scherm
PREMIUM
© Ddemirphotography - Oriane Verstraeten - Raia Maria-Laura

3 vrouwen over de hiphopindustrie: “Soms keken 10 mannen naar mij in de studio, dat was niet altijd makkelijk”

November is Hip Hop History Month. Hoe is het gesteld met gendergelijkheid in dat wereldje? En wat met die vrouwonvriendelijke teksten waar het genre om bekend staat? Artiesten Lyna Lahbiri (23), Chibi Ichigo (23) en April Maey (25) geven hun ongezouten mening over hoe het is als vrouw in de muziekindustrie. “Eens een vrouw er staat, dan stáát ze er. Nog meer dan mannelijke rappers. Dus ja, het is harder werken. Maar het is het waard.”

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Schuurspons uit populaire TikTok video’s is een hype op sociale media en vanaf nu ook te koop in België

  Schuur­spons uit populaire TikTok video’s is een hype op sociale media en vanaf nu ook te koop in België

  Schoonmaken is niet meteen de leukste activiteit, totdat je eens scrolt door #cleantok. Van vuile tapijten tot vieze badkamers en keukens: als het allemaal terug blinkt, ziet het er heel bevredigend uit. Daarbij zijn vooral The Pink Stuff-pasta en de Scrub Daddy-spons op TikTok de meest gehypete hulpmiddelen. Goed nieuws voor iedereen die er al eens van gehoord heeft, want deze populaire Amerikaanse schoonmaakproducten zijn vanaf nu ook bij ons verkrijgbaar.
 1. HOROSCOOP. Plotse kosten voor Stier en spannende date voor Kreeft: astrologe Esther voorspelt je week

  HOROSCOOP. Plotse kosten voor Stier en spannende date voor Kreeft: astrologe Esther voorspelt je week

  Elke week onthult astrologe Esther van Heerebeek nu nog diepgaander wat de sterren mogelijks voor jou in petto hebben. Stellen je gezondheid en je geld het goed en welke plottwists staan er je in je carrière of liefde te wachten? Esther geeft voor elk sterrenbeeld een helder overzicht. “Liefdesplaneet Venus en communicatieplaneet Mercurius liggen dwars: slecht nieuws voor je relatie, Leeuw.”