Pexels
Volledig scherm
© Pexels

100 euro voor een geurkaars? De lekker ruikende objecten zijn een hype voor je interieur

Ooit hadden ze een kitscherige reputatie, tegenwoordig heeft iedereen ze: geurkaarsen. Geen wonder dat het aanbod steeds groter wordt. De speciaalste zitten in de meest fotogenieke potjes, vaak met de feestelijke toets die hoort bij deze tijd van het jaar. Geurt jouw huis binnenkort ook naar open haard, kerstkoekjes, dennenboom of schoorsteen?

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Collectie met Pornhub en geliefd bij de Kardashians: wie is de nieuwe creative director van Ann Demeulemeester?

  Collectie met Pornhub en geliefd bij de Kardas­hians: wie is de nieuwe creative director van Ann Demeule­mees­ter?

  Misschien zegt zijn naam je niks, maar de Belg Ludovic de Saint Sernin (31) is al een héle tijd bezig met de internationale modeladder te beklimmen. Zijn gewaagde creaties werden gedragen door de grootste wereldsterren, van Kim Kardashian tot Dua Lipa, Rihanna en Hailey Bieber. Nu wordt hij teruggefloten voor een thuismatch: vandaag werd hij aangesteld als creative director van Ann Demeulemeester.
 1. De terugkeer van het ‘size zero’-tijdperk afgekondigd. Waar komt onze obsessie met mager zijn vandaan?
  PREMIUM

  De terugkeer van het ‘size ze­ro’-tijd­perk afgekon­digd. Waar komt onze obsessie met mager zijn vandaan?

  Magazines schrijven over de terugkeer van ‘heroin chic’ als schoonheidsideaal en ook op sociale media lijkt dun zijn stilaan weer in. Een eerder gevaarlijke omwenteling. Maar is onze obsessie met slank zijn ooit echt verdwenen? En waar komt die vandaan? Twee proffen over waarom we hunkeren naar maatje nul. “Vaak klinkt dat we het doen voor ‘the male gaze’. Maar veel mannen vinden magere vrouwen niet eens aantrekkelijk.”
 2. Een sexy priester voor elke maand van het jaar: de ‘hot priest calendar’ is al 20 jaar lang hét cultsouvenir uit Rome

  Een sexy priester voor elke maand van het jaar: de ‘hot priest calendar’ is al 20 jaar lang hét cultsouve­nir uit Rome

  Bij het nieuwe jaar hoort een nieuwe kalender. Die bestaan er, zoals je weet, in allerlei thema’s: van schattige zoogdiergezinnen tot de indrukwekkendste architecturale bouwwerken. Maar ken je de ‘hot priest calendar’ al? Officieel staat hij bekend als ‘calendario romano’, maar hij dankt zijn straatnaam aan, wel, vanzelfsprekende redenen. “Het is een smetteloos, eerlijk product”, aldus de fotograaf.