thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Scherm per ongeluk gedraaid? 40 sneltoetsen die werken op elke computer

De Backspace en Enter-toets kennen we allemaal, maar met sneltoetsen zijn de meeste mensen minder vertrouwd. Door een mysterieuze combinatie van toetsen in te drukken, heb je als bij wonder een hoop muisklikken uitgespaard. Wij zetten de meest praktische op een rijtje. Gouden tip voor wie grapjassen als collega's heeft: de toetsencombinatie om dat 180° omgedraaid scherm opnieuw recht te zetten, zit er ook bij.

 1. De klaptelefoon is helemaal terug: Motorola lanceert nieuwe RAZR
  Video

  De klaptele­foon is helemaal terug: Motorola lanceert nieuwe RAZR

  Wie herinnert zich de fameuze RAZR-telefoon nog? Het mobieltje was immens populair voor ene Steve Jobs het met zijn iPhone naar de vergetelheid verwees. Maar vandaag is de klaptelefoon opnieuw hip dankzij onder anderen Adele, die er eentje gebruikt in de videoclip van haar hit 'Hello'. En ook Rihanna werd al gespot met een exemplaar. Binnenkort kan jij ook met een klaptelefoon flaneren, want Lenovo, de nieuwe eigenaar van Motorola, lanceert een nieuw RAZR-model, in een modern jasje weliswaar.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!