Zwemmen.
Volledig scherm
Zwemmen. © thinkstock

Zwembad Den Boer kan dinsdag toch al open, voor maximum 50 zwemmers

ZomergemHet zwembad Den Boer in Zomergem bij Lievegem kan op dinsdag 1 december dan toch al opnieuw open voor het publiek.

 1. Senioren maken zich op voor feestweek dankzij Radio Lievegem: “‘Laat de zon in je hart’ zal meerdere keren door de boxen knallen”
  Lievegem

  Senioren maken zich op voor feestweek dankzij Radio Lievegem: “‘Laat de zon in je hart’ zal meerdere keren door de boxen knallen”

  De senioren van Lievegem worden volgende week vijf dagen lang getrakteerd op Radio Lievegem. Elke dag trekt de mobiele radiostudio naar een rusthuis in de gemeente, en op vrijdag wordt uitgezonden vanop een verrassingslocatie. Iedereen kan meeluisteren via 97.2 FM. “We willen de senioren in Lievegem een hele week verbinden, met leuke gesprekken en de muziek die zij zelf kiezen. Willy Sommers staat bovenaan het lijstje”, klinkt het.
 1. Mong Rosseel bundelt grappige corona-avonturen in ‘Oma en Opa dansen de corona’: “Boekje heeft al 4.000 euro opgebracht voor goede doel”
  PREMIUM
  Lievegem/Deinze

  Mong Rosseel bundelt grappige corona-avonturen in ‘Oma en Opa dansen de corona’: “Boekje heeft al 4.000 euro opgebracht voor goede doel”

  De bekende muzikant en theatermaker Mong Rosseel (74) is tijdens de lockdown in zijn pen gekropen. In ‘Oma en opa dansen de corona’ bundelt de Zomergemnaar 24 grappige verhalen over het alledaagse leven in uitzonderlijke tijden. De opbrengst van de verkoop van het boek gaat integraal naar zijn ‘Vrienden van KeMoPoDi’, een groep vrijwilligers uit Lievegem en Deinze die enkele dorpen in Senegal steunen. “Dit boekje is begonnen als grap, maar ondertussen heb ik al 38 verhaaltjes geschreven”, zegt Mong.
 2. Burgemeester Tony Vermeire na 20 jaar nog eens radiopresentator: “Ik waande mij weer op de legendarische kerstmarkt van Waarschoot”
  PREMIUM
  Lievegem

  Burgemees­ter Tony Vermeire na 20 jaar nog eens radiopre­sen­ta­tor: “Ik waande mij weer op de legendari­sche kerstmarkt van Waarschoot”

  Radio Lievegem is er vrijdagmiddag voor de laatste dag uitgegaan met een knal. Burgemeester Tony Vermeire (46) was verrassingspresentator, en mocht twee uur lang de verzoekjes aan mekaar praten. Het was precies 20 jaar geleden dat hij nog radio maakte, toen als jong talent bij Radio MOS in Waarschoot. “Die radiojaren waren letterlijk de mooiste jaren van mijn leven”, mijmert de burgemeester. Een trip op pure nostalgie.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur