Het feestcomité werkte een stoet uit rond het thema 'on the move' waarbij voertuigen een prominente rol spelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het feestcomité werkte een stoet uit rond het thema 'on the move' waarbij voertuigen een prominente rol spelen. © Arne Blomme

Zomergem maakt zich op voor eerste stoet in 23 jaar: “Willen dit opnieuw om de twee jaar organiseren”

ZomergemOp zondag 26 juni, tijdens het kermisweekend, kan Zomergem na jaren opnieuw genieten van een stoet door het dorp. Het zal in tegenstelling tot de vorige stoet geen sprookjesstoet worden, maar wel rond het thema ‘on the move’. “Zo’n 250 vrijwilligers zullen erin meelopen", zegt cöordinator Ghis Reyniers. 

 1. Hendrik (42) is een van de 800 vrijwilligers op Rijvers Festival: “Een grote familie die even wegvlucht van dagdagelijkse bezigheden”
  PREMIUM
  Zomergem

  Hendrik (42) is een van de 800 vrijwilli­gers op Rijvers Festival: “Een grote familie die even wegvlucht van dagdage­lijk­se bezigheden”

  Rijvers Festival pakte de afgelopen weken uit met de introductie van Vlaanderens eerste TikTok-stage en bezoekers krijgen er de kans om op de foto te gaan met de cast van het immens populaire Play4-serie ‘Nonkels’. Die uitzonderlijke initiatieven lijken aan te slaan, want het snelst groeiende festival van Vlaanderen gaat nog eens op zoek naar 200 extra vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Dat brengt het leger medewerkers op 1.000.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.