Zomergem zal op 8 oktober de lichten doven;
Volledig scherm
Zomergem zal op 8 oktober de lichten doven; © RV

Zomergem dooft de lichten tijdens Nacht van de Duisternis

ZomergemDe adviesraad GEMINA en Natuurpunt Zomergem organiseren 8 oktober een een avondwandeling door Zomergem met als thema ‘Nachtelijk kijken’. Handelaars en horecazaken dragen hun steentje bij aan de duisternis door hun (etalage)verlichting te doven.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Slagerij Stul ondergaat tricolore metamorfose: “De Duivelse vleesbereidingen gaan vlot over de toonbank”
  Oostwinkel

  Slagerij Stul ondergaat tricolore metamorfo­se: “De Duivelse vleesberei­din­gen gaan vlot over de toonbank”

  Het straatbeeld oogt minder tricolore dan tijdens de vorige voetbalkampioenschappen, maar slagerij Stul neemt graag een voortrekkersrol op. Zo staken ze zowel de buitenkant, als het interieur van hun zaak in een zwart-geel-rood jasje. Ook de bereidingen in de toonbank hebben een Duivelse link. “We willen de mensen wat afleiden van alle negativiteit.” Na de nederlaag tegen Marokko zal dat zeker van pas komen.