Volledig scherm
© VTM

Zo mooi is een wit Lievegem vanuit de lucht: ontdek hier de dronebeelden

LievegemKoning Winter is in het land, en heeft donderdagvoormiddag ook in Lievegem voor een dun wit sneeuwtapijt gezorgd.

 1. Meer dan 6 uur wachten op de spuitjes, maar iedereen in Hof Ter Linden dolblij met de prik: “Laat het gewone leven nu maar snel terugkeren”
  PREMIUM
  Evergem

  Meer dan 6 uur wachten op de spuitjes, maar iedereen in Hof Ter Linden dolblij met de prik: “Laat het gewone leven nu maar snel terugkeren”

  De 145 bewoners van Residentie Hof Ter Linden in Evergem hebben zaterdag in de pilootweek allemaal hun coronavaccin gekregen. Maar daar was geduld voor nodig. Veel geduld. De vaccins zouden zaterdag eigenlijk tussen 8 en 9 uur geleverd worden, maar het was uiteindelijk 15.20 uur vooraleer het kleine doosje in Evergem geleverd werd. Clara Van Vooren (82) was dik een kwartier later de eerste bewoner die haar spuitje kreeg. “Dat we nu maar snel weer een beetje vrijer mogen zijn”, zegt Clara. Wij waren er de hele dag bij.
 1. Senioren maken zich op voor feestweek dankzij Radio Lievegem: “‘Laat de zon in je hart’ zal meerdere keren door de boxen knallen”
  Lievegem

  Senioren maken zich op voor feestweek dankzij Radio Lievegem: “‘Laat de zon in je hart’ zal meerdere keren door de boxen knallen”

  De senioren van Lievegem worden volgende week vijf dagen lang getrakteerd op Radio Lievegem. Elke dag trekt de mobiele radiostudio naar een rusthuis in de gemeente, en op vrijdag wordt uitgezonden vanop een verrassingslocatie. Iedereen kan meeluisteren via 97.2 FM. “We willen de senioren in Lievegem een hele week verbinden, met leuke gesprekken en de muziek die zij zelf kiezen. Willy Sommers staat bovenaan het lijstje”, klinkt het.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten