De fiets van Nico Ros. Liet iemand deze achter aan het kanaal Gent-Brugge in Beernem?
Volledig scherm
De fiets van Nico Ros. Liet iemand deze achter aan het kanaal Gent-Brugge in Beernem? © Federale Politie

Wat is er gebeurd met Nico Ros en wie liet zijn fiets achter aan het kanaal?: Faroek buigt zich over verdwijningszaak

LievegemWat is er met Nico Ros gebeurd? Op die vraag probeert het vtm-programma Faroek dinsdag een antwoord te vinden. Ros vertrok op 5 april 2019 met zijn fiets vanuit zijn woning in de Krakeelhoek en is sindsdien spoorloos. Zijn fiets werd een dag later gevonden aan de oever twintig kilometer verder aan het kanaal Gent-Brugge. Omdat een uitgebreide zoekactie in de buurt niets opleverde, houden de speurders er rekening mee dat de fiets daar door iemand anders werd achtergelaten.

 1. Meer dan 6 uur wachten op de spuitjes, maar iedereen in Hof Ter Linden dolblij met de prik: “Laat het gewone leven nu maar snel terugkeren”
  PREMIUM
  Evergem

  Meer dan 6 uur wachten op de spuitjes, maar iedereen in Hof Ter Linden dolblij met de prik: “Laat het gewone leven nu maar snel terugkeren”

  De 145 bewoners van Residentie Hof Ter Linden in Evergem hebben zaterdag in de pilootweek allemaal hun coronavaccin gekregen. Maar daar was geduld voor nodig. Veel geduld. De vaccins zouden zaterdag eigenlijk tussen 8 en 9 uur geleverd worden, maar het was uiteindelijk 15.20 uur vooraleer het kleine doosje in Evergem geleverd werd. Clara Van Vooren (82) was dik een kwartier later de eerste bewoner die haar spuitje kreeg. “Dat we nu maar snel weer een beetje vrijer mogen zijn”, zegt Clara. Wij waren er de hele dag bij.
 1. Vrouw veroorzaakt ravage met gestolen postbusje
  Play

  Vrouw veroor­zaakt ravage met gestolen postbusje

 2. Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend
  Play

  Rouwauto raakt berg niet op. Maar dat is buiten deze helden gerekend