De kerk van Beke.
Volledig scherm
De kerk van Beke. © RV

Vrijdag weer lokale markt in en rond kerk Beke: dit kan je er vinden

BekeOp vrijdag 22 oktober is er opnieuw een lokale markt in en rond de kerk van Beke in Lievegem.

 1. Notarissen schreeuwen onschuld uit in zaak rond vermeende oplichting van 97-jarige vrouw: “Ik zit in een kafkaiaanse nachtmerrie”
  Knokke/Brugge/Waarschoot

  Notarissen schreeuwen onschuld uit in zaak rond vermeende oplichting van 97-jarige vrouw: “Ik zit in een kafkaiaan­se nachtmer­rie”

  Twee notarissen uit Brugge en Waarschoot hebben zoals verwacht de vrijspraak gevraagd voor hun betrokkenheid bij de vermeende oplichting van een 97-jarige vrouw uit Knokke. Volgens het Openbaar Ministerie hielpen beide mannen het slachtoffer liefst 800.000 euro armer maken, maar die ontkennen dat met klem. “Wat voor baat hadden ze daarbij?”, klonk het meermaals.
 2. 5.000 gratis sneltests om zonder mondmasker te kunnen dansen in Kokorico: “We willen zo veel mogelijk ons steentje bijdragen”
  Lievegem

  5.000 gratis sneltests om zonder mondmasker te kunnen dansen in Kokorico: “We willen zo veel mogelijk ons steentje bijdragen”

  Na een hectische week waarin het lang niet duidelijk was hoe het feestweekend in Kokorico ingezet zou worden, kwam er toch witte rook. Uitbater Roger Kerremans had een systeem uitgedokterd om alles veilig te laten verlopen. Klanten worden voortaan in een aparte zaal getest alvorens zij zorgeloos en zonder mondmasker op de dansvloer worden losgelaten. Wij gingen een kijkje nemen hoe dat in zijn werk ging.