De kerk van Beke.
Volledig scherm
De kerk van Beke. © RV

Vrijdag lokale markt en tentoonstellingen in en rond kerk Beke

BekeVrijdag 25 juni kunnen liefhebbers naar een eerste lokale markt, aan en rond de kerk van Beke bij Lievegem.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Schepen Gerrit Van Brabandt (70) stopt onverwacht met politiek, Vincent Laroy (52) is opvolger: “Traagheid waarmee beslissingen genomen worden, stuiten me wat tegen de borst”
  PREMIUM
  Lievegem

  Schepen Gerrit Van Brabandt (70) stopt onverwacht met politiek, Vincent Laroy (52) is opvolger: “Traagheid waarmee beslissin­gen genomen worden, stuiten me wat tegen de borst”

  De zomer van 2022 zal in Lievegem onthouden worden als een periode vol politieke verschuivingen. Nadat burgemeester Tony Vermeire (CD&V) begin dit jaar aankondigde dat hij zijn sjerp inruilt voor een job in de privé, besluit nu ook schepen Gerrit Van Brabandt (Open Vld) dat hij het voor het einde van de legislatuur voor bekeken houdt. Partijgenoot Vincent Laroy zal vanaf 14 september al zijn bevoegdheden overnemen. “Vincent is geen groentje meer als het gaat om gemeentepolitiek.” Het Laatste Nieuws kon ze strikken voor een exclusief interview.