Annemie De Bie.
Volledig scherm
Annemie De Bie. © RV

Voormalig schepen Annemie De Bie (63) stopt na 23 jaar met politiek: “Tijd om van de leuke kleine dingen van het leven te genieten”

Annemie De Bie (63) uit Zomergem stopt met politiek en verlaat de gemeenteraad van Lievegem.

 1. Wie zat achter het stuur bij dodelijk ongeval? ‘Vrienden’ blijven wijzen naar slachtoffer, maar bewijs zegt iets héél anders
  Lievegem/Stabroek/Brasschaat/

  Wie zat achter het stuur bij dodelijk ongeval? ‘Vrienden’ blijven wijzen naar slachtof­fer, maar bewijs zegt iets héél anders

  Wie zat op 12 september 2015 achter het stuur van een Volkswagen Polo toen de wagen in het Waalse Bernissart na een nachtje uit met 4 vrienden crashte? Op die vraag moet de Kortrijkse politierechter een antwoord geven. Een 24-jarige jongeman uit Lievegem houdt vol dat niet hij maar het dodelijke slachtoffer Alain-Joël ‘AJ’ Breugelmans (25) uit Brasschaat reed. Technische vaststellingen spreken hem tegen. Twee andere vrienden staan mee terecht omdat ze na het ongeval verder reden en verzwegen dat de Lievegemnaar ondertussen bij hen op de achterbank zat.
 2. Evergem wil tegen 2024 nieuw zwembad: “Meer zwembanen en pak meer openingsuren”
  PREMIUM
  Evergem

  Evergem wil tegen 2024 nieuw zwembad: “Meer zwembanen en pak meer openings­uren”

  Evergem wil in 2022 starten met de bouw van een nieuw zwembad op de site Hoge Wal in Ertvelde. In het voorjaar van 2024 moet je er de eerste baantjes kunnen trekken. Vandaag zijn er in het zwembad vier zwembanen, maar dat moeten er zes of zeven worden. En het nieuwe zwembad zal ook veel meer uren open zijn. De bouw en uitbating zal gebeuren door een private partner, die ook het personeel mee overneemt.
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'