Chef Broers Tavernier van restaurant 't Vijfde Seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef Broers Tavernier van restaurant 't Vijfde Seizoen. © Arne Blomme

“Verfijnd dineren met zicht op de Beats Stage”: een kijkje achter de schermen in de VIP-zone van Rijvers Festival

ZomergemHamburgers, frieten en pizza: festivals koppel je niet meteen aan culinaire klasse, maar voor sommige mensen mag het toch iets meer zijn. Zo konden fijnproevers op Rijvers Festival terecht op het VIP-terras waar ze in de watten werden gelegd door chef Broes Tavernier van restaurant ’t Vijfde Seizoen uit Aalter. Wij gingen een kijkje nemen. 

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Open Bedrijvendag in Meetjesland en regio Deinze: van koeien melken in Bellem tot staalreus bezoeken in Zelzate
  PREMIUM
  Aalter/Deinze/Ertvelde/Zelzate

  Open Bedrijven­dag in Meetjes­land en regio Deinze: van koeien melken in Bellem tot staalreus bezoeken in Zelzate

  Op zondag 2 oktober is het weer Open Bedrijvendag. Ook in het Meetjesland en de streek rond Deinze kan je tussen 10 en 17 uur allerlei bedrijven bezoeken. Wij zochten er enkele uit die we graag aan jou voorstellen. Check zeker ook de website www.openbedrijvendag.be om de bedrijven beter te leren kennen, en te checken welke praktische voorbereidingen je moet maken voor een bezoek. Dit valt er zondag te beleven.
 3. Vier Lievegemse lopers organiseren halve marathon: “Opbrengst gaat naar jonge, revaliderende kankerpatiëntjes”
  PREMIUM
  Lievegem

  Vier Lievegemse lopers organise­ren halve marathon: “Opbrengst gaat naar jonge, revalide­ren­de kankerpa­tiën­tjes”

  Vier fervente Lievegemse lopers organiseren op 2 oktober voor het eerst ‘de halve van Lievegem’. Sport en verbinding staan er centraal, en de opbrengst gaat naar het revalidatiecentrum van de kinderkankerafdeling van het UZ Gent. “Lopen verbindt mensen. Na een lange periode van sociaal isolement willen we mensen opnieuw samenbrengen.”