De inbraken gebeurde binnen de politiezone Deinze-Zulte-Lievegem.
Volledig scherm
De inbraken gebeurde binnen de politiezone Deinze-Zulte-Lievegem. © PZDZL

Twee auto’s botsten vrijdagmorgen op N9: dronken bestuurder wordt later ingerekend

LievegemOp vrijdagmorgen 5 augustus was er omstreeks 02.30 uur een aanrijding tussen een VW Lupo en een Renault Master op de N9 ter hoogte van dancing Kokorico.

 1. REEKS RIJVERS. Wie treedt op en waar parkeer ik de wagen? Alles wat je moet weten over de Rijvers Festival in 20 duidelijke vragen en antwoorden
  PREMIUM
  Zomergem

  REEKS RIJVERS. Wie treedt op en waar parkeer ik de wagen? Alles wat je moet weten over de Rijvers Festival in 20 duidelijke vragen en antwoorden

  Na meer dan 1.000 dagen zonder Rijvers Festival moet het geheugen worden opgefrist. Ondanks de feestpauze, groeit het festival sneller dan ooit tevoren. Veel nieuwe feestvierders dus, met wellicht een karrenvracht aan vragen. Waar is de wc en wie staat op het podium, wat zijn de openingsuren en waar parkeer ik mijn auto? Wat moet ik aandoen en mag ik nog met cash betalen? Geen vraag te simpel, het antwoord staat hier.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.