Tim Gijselinck.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Gijselinck. © VTM2

Tim uit de ‘Vuilste jobs van Vlaanderen’ reinigt zwaar vervuilde woningen: “Empathie is misschien wel de belangrijkste eigenschap. Wij veroordelen niemand”

Zomergem“Op een dag vind je de job van je leven", luidt het gezegde. Dat geldt voor Tim Gijselinck en Annelies Devriendt, maar waarschijnlijk zou 99 procent van de Vlamingen letterlijk en figuurlijk hun neus ophalen voor een dergelijke job. Het duo tovert namelijk de meest ranzige plekken om tot opnieuw leefbare woningen. “Waar anderen geen begin zien, schieten wij in actie.”

  1. Zwembad Maldegem moet binnenkort maanden dicht voor zoveelste oplapwerken: “Ook elders in Meetjesland staan sluitingen gepland”
    PREMIUM
    Maldegem/Meetjesland

    Zwembad Maldegem moet binnenkort maanden dicht voor zoveelste oplapwer­ken: “Ook elders in Meetjes­land staan sluitingen gepland”

    Het Sint-Annazwembad in Maldegem moet binnenkort drie maanden dicht voor de zoveelste herstellingswerken op rij. De gemeente wil zeker aftoetsen met Eeklo, om de tijdelijke sluiting niet te doen wanneer het zwembad daar dicht is. Ook in Evergem is een tijdelijke sluiting hangende. Maldegem wil ondertussen verder nadenken over de komst van een eventueel nieuw zwembad.