De dienst is verhuisd.
Volledig scherm
De dienst is verhuisd. © ANP XTRA

Team Omgeving Lovendegem, Zomergem en Waarschoot nu samen op één adres: Dreef 20 in Zomergem

Het Team Omgeving van de nieuwe fusiegemeente Lievegem zit voortaan samen op een nieuw adres: Dreef 20 in Zomergem.

0 reacties

 1. BELOOFD IS BELOOFD. Hoe zit het met de bouw van het gemeentehuis in Lovendegem? En wanneer gaat het mobiliteitsplan in?
  PREMIUM
  lievegem

  BELOOFD IS BELOOFD. Hoe zit het met de bouw van het gemeente­huis in Lovendegem? En wanneer gaat het mobili­teits­plan in?

  De bestuursperiode van uw gemeente is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Lievegem. De nieuwe fusiegemeente verenigde in 2019 de dorpen Zomergem, Lovendegem en Waarschoot. Kreeg het landelijke Lievegem hierdoor meer slagkracht omsneller dingen te realiseren of leidde de eenmaking tot interne strubbelingen binnen het beleid? Hoe zit het met de uitbouw van de sportinfrastructuur, de recyclageparken en de uitrol van het mobiliteitsplan?
 1. Hugues Van Doorne (SK Vinderhoute): “Zalig om zo de stap naar derde te kunnen zetten”
  voetbal vierde provinciale A

  Hugues Van Doorne (SK Vinderhou­te): “Zalig om zo de stap naar derde te kunnen zetten”

  Ook de remontada van Everton gezien deze week? Misschien niet, maar die van Manchester City vast wel. In de kelderverdieping van het provinciaal voetbal leek SK Vinderhoute ook een kruis te mogen maken over de promotie. In de verlengingen keek het tegen een 2-1-achterstand aan bij Akkers Middelburg. Tot duivel-doet-al Hugues Van Doorne in de slotseconden de gelijkmaker tegen de touwen knalde. En in de strafschopepiloog bleek Vinderhoute ook nog eens de sterkste. Dolle vreugde bij SKV, treurnis bij Middelburg.