Average Rob bespeelde het publiek aan de Beach Stage.
Volledig scherm
Average Rob bespeelde het publiek aan de Beach Stage. © Arne Blomme

Stormloop voor Camille, Average Rob en TikTok-stage: 35 procent meer bezoekers dan vorige editie

ZomergemNa twee van de vier festivaldagen mag Rijvers Festival al tevreden terugkijken op de opkomst. Zo trok het al 35 procent meer bezoekers dan tijdens de eerste twee dagen van de vorige editie. 

 1. Van shoppen met muziek tot prijzen scoren uit een grijpmachine: zeven speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Deinze en het Meetjesland
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van shoppen met muziek tot prijzen scoren uit een grijpmachi­ne: zeven speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Deinze en het Meetjes­land

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het opnieuw Weekend van de Klant. Heel wat lokale handelaars in verschillende gemeenten in Vlaanderen leggen hun klanten dit weekend extra in de watten. Ook in het Meetjesland en Deinze geniet je als klant van allerlei leuke attenties. Van shoppen met muziek in Eeklo tot prijzen scoren uit de grijpmachine in DeinzeShopping: wij lijstten zeven tips op om niet te missen tijdens het Weekend van de Klant in Deinze en het Meetjesland.
 2. Boterhoekhoeve schakelt gedeeltelijk over op hopteelt: “Eén ton hop oogsten, is niet slecht voor de eerste keer”
  PREMIUM
  Lovendegem

  Boterhoek­hoe­ve schakelt gedeelte­lijk over op hopteelt: “Eén ton hop oogsten, is niet slecht voor de eerste keer”

  Het stikstofakkoord en de hete zomers dwingen landbouwers om op zoek te gaan naar alternatieven. Zo teelden de landbouwers van de Boterhoekhoeve dit jaar voor het eerst hop. Hoewel het een van de belangrijkste ingrediënten is voor bier wordt het nog maar weinig verbouwd in de regio. “Hopplantjes hebben weinig nodig, wat de teelt erg opportuun maakt nu de zomers heter en heter worden.”
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.