Slagerij Stul kleurt dezer dagen zwart, geel en rood naar aanleiding van het WK voetbal.
Volledig scherm
Slagerij Stul kleurt dezer dagen zwart, geel en rood naar aanleiding van het WK voetbal. © Arne Blomme

Slagerij Stul ondergaat tricolore metamorfose: “De Duivelse vleesbereidingen gaan vlot over de toonbank”

OostwinkelHet straatbeeld oogt minder tricolore dan tijdens de vorige voetbalkampioenschappen, maar slagerij Stul neemt graag een voortrekkersrol op. Zo staken ze zowel de buitenkant, als het interieur van hun zaak in een zwart-geel-rood jasje. Ook de bereidingen in de toonbank hebben een Duivelse link. “We willen de mensen wat afleiden van alle negativiteit.” Na de nederlaag tegen Marokko zal dat zeker van pas komen.

  1. Rijvers Festival mikt in 2023 nog groter: “Nergens anders in Vlaanderen zal je zoveel winnaars van de MIA’s en Kastaars te zien krijgen”
    PREMIUM
    Zomergem

    Rijvers Festival mikt in 2023 nog groter: “Nergens anders in Vlaanderen zal je zoveel winnaars van de MIA’s en Kastaars te zien krijgen”

    Met meer dan 100 artiesten, vier festivaldagen en een nog grotere versie van de razend populaire TikTok-stage trekt Rijvers Festival ook dit jaar weer alle registers open. Zo zullen onder meer Bart Peeters, Metejoor, Average Rob, Intergalactic Lovers, Regi en de Nederlandse popsensatie Flemming te bewonderen zijn op de velden naast het Keigatbos. “Nergens anders in Vlaanderen zal je zoveel winnaars van de MIA’s en de Kastaars te zien krijgen.”