Een beeld vanuit de loods tijdens een vorig voetbalkampioenschap.
Volledig scherm
Een beeld vanuit de loods tijdens een vorig voetbalkampioenschap. © rv

Rode Duivels tijdens WK te zien op groot scherm in loods van Landelijke Gilde: “Inclusief catering, muziek en special guests”

WaarschootNet zoals tijdens het EK in 2016 en het WK in 2018 zendt Landelijke Gilde Waarschoot de matchen van de Rode Duivels tijdens uit op groot scherm. Elk wedstrijd van de Duivels tijdens het WK in Qatar wordt er omkaderd met catering en de Lievegemse DJ Merlo zorgt voor opzwepende beats.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.