Zo groot en druk als de voorbije jaren kan het zeker niet worden. Met wat de organisatoren wel zullen uitpakken, blijft gissen.
Volledig scherm
Zo groot en druk als de voorbije jaren kan het zeker niet worden. Met wat de organisatoren wel zullen uitpakken, blijft gissen. © Rijvers Festival

Rijvers Festival verrast op Facebook: deze zomer toch coronaproof feestje?

Rijvers Festival 2020 werd eerder al afgelast door corona, maar het ziet ernaar uit dat er toch een coronaproof feestje komt onder de noemer RF Bubble.

 1. Eeklo, Maldegem en Sint-Laureins krijgen coronaprik… in West-Vlaanderen: “Voordeel is dat sporthallen vrij blijven voor verenigingen van zodra het mag”
  PREMIUM
  Eeklo/Maldegem/Sint-Laureins

  Eeklo, Maldegem en Sint-Lau­reins krijgen coronaprik… in West-Vlaanderen: “Voordeel is dat sporthal­len vrij blijven voor verenigin­gen van zodra het mag”

  De inwoners van Eeklo, Maldegem en Sint-Laureins krijgen hun coronaprik dit voorjaar in het voormalig ziekenhuis van Sijsele, net over de grens met West-Vlaanderen. Er werd lang gedacht dat de sporthal van Eeklo een centrale rol zou krijgen. “Maar als daar een vaccinatiecentrum komt, heeft dit een grote impact op de werking van het Sportpark en activiteiten van verenigingen”, klinkt het. Vooral in Eeklo is er kritiek omdat sommigen denken dat de verplaatsing naar Sijsele mensen zal tegenhouden om zich te laten vaccineren.
 1. Burgemeester Tony Vermeire na 20 jaar nog eens radiopresentator: “Ik waande mij weer op de legendarische kerstmarkt van Waarschoot”
  PREMIUM
  Lievegem

  Burgemees­ter Tony Vermeire na 20 jaar nog eens radiopre­sen­ta­tor: “Ik waande mij weer op de legendari­sche kerstmarkt van Waarschoot”

  Radio Lievegem is er vrijdagmiddag voor de laatste dag uitgegaan met een knal. Burgemeester Tony Vermeire (46) was verrassingspresentator, en mocht twee uur lang de verzoekjes aan mekaar praten. Het was precies 20 jaar geleden dat hij nog radio maakte, toen als jong talent bij Radio MOS in Waarschoot. “Die radiojaren waren letterlijk de mooiste jaren van mijn leven”, mijmert de burgemeester. Een trip op pure nostalgie.
 2. Woninginbraken met de helft gedaald, informaticacriminaliteit verdubbeld in 2020
  Deinze-Zulte-Lievegem

  Woningin­bra­ken met de helft gedaald, informati­ca­cri­mi­na­li­teit verdubbeld in 2020

  Politiezone Deinze-Zulte-Lievegem stelt hun eerste globale jaarcijfers van 2020 ter beschikking, in afwachting van gedetailleerdere analyses. Het gaat om cijfers van het Zonaal Veiligheidsplan, die het aantal woninginbraken, drugsinbreuken, verkeersongevallen, intrafamiliaal geweld en informaticacriminaliteit overschouwt. Meest opvallend: de woninginbraken in 2020 zijn bijna gehalveerd, de informaticacriminaliteit verdubbeld.
 1. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi

 2. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama