Een beeld van de lancering in maart. De Energiemobiel stond in de Bloemekenswijk, en daar konden inwoners de warmtefoto van hun huis gaan bekijken en bespreken.
Volledig scherm
Een beeld van de lancering in maart. De Energiemobiel stond in de Bloemekenswijk, en daar konden inwoners de warmtefoto van hun huis gaan bekijken en bespreken. © Joeri Seymortier

Renovatieproject Bloemekenswijk: 42 gezinnen doen beroep op gratis renovatie-advies

LovendegemHet renovatieproject in de Bloemekenswijk in Lovendegem (Lievegem) is afgelopen. 42 gezinnen vroegen gratis renovatie-advies.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Gertjan Winten (hoofdtrainer 3Kant): “2021 was voor onze club al een fantastisch jaar”
  Triatlon

  Gertjan Winten (hoofdtrai­ner 3Kant): “2021 was voor onze club al een fantas­tisch jaar”

  Met drie kwalificaties voor het wereldkampioenschap Ironman in Hawaï (Filip Sheridan, Heidi Wouters, Pieter Sacré) begin volgend jaar, twee nationale titels (Ingeborg Verlodt op de halve triathlon en het duo Filip Sheridan en Gertjan Winten op de Swimrun lange afstand) én een lange reeks podia op lokale wedstrijden bij de age groupers, heeft het 3Kant Triathlon Team uit Lovendegem er al een schitterend zomerseizoen opzitten.