De ploeg achter Rijvers Festival zorgt dat alle wensen van de artiesten worden ingewilligd.
Volledig scherm
PREMIUM
De ploeg achter Rijvers Festival zorgt dat alle wensen van de artiesten worden ingewilligd. © Rijvers Festival

REEKS RIJVERS. Foto van Samantha Fox, over 300 gram gehakt tot krasloten: de gekste verlanglijstjes van artiesten

ZomergemRijvers Festival ontvangt de komende vier dagen meer dan 100 artiesten. Die willen ze, net zoals de festivalbezoekers, zo goed mogelijk in de watten leggen. Daarom krijgt elke artiest de mogelijkheid om een ‘rider’ in te dienen met daarop soms de meeste gekke wensen. Een blik in de geheime keuken van de artiesten.

  1. Kelly verkiest bucketlist van haar ongeneeslijk zieke zonen (15) boven peperduur medicijn: “Liever hun dromen realiseren dan het onvermijdelijke uit te stellen”
    PREMIUM
    EEKLO

    Kelly verkiest bucketlist van haar ongenees­lijk zieke zonen (15) boven peperduur medicijn: “Liever hun dromen realiseren dan het onvermijde­lij­ke uit te stellen”

    Wat zou je doen als je kinderen nog 10 jaar te leven hebben? Het is de tergende vraag waar mama Kelly dagelijks mee worstelt. Zo lijden haar tweelingzonen Jenko en Ieben aan de zeldzame en ongeneeslijke ziekte TTR-FAP die hun organen geleidelijk aan beschadigt. “Het medicijn kost 330.000 euro per jaar en werkt alleen afremmend. Dan maak ik liever met hen die wereldreis nu dat nog kan."