Zaakvoerder Ann-Sophie De Clerq en Robot Robbie
Volledig scherm
PREMIUM
Zaakvoerder Ann-Sophie De Clerq en Robot Robbie © Arne Blomme

Op zoek naar een boodschap? Robot Robbie gidst je de weg in Delhaize: “Geen vervanging van personeel, wel leuke aanvulling”

LovendegemWie zijn lievelingskoekjes of favoriete merk koffie niet meteen vindt, hoeft niet meer op zoek te gaan naar een winkelbediende. In de AD Delhaize van Lovendegem en in verschillende andere AD-filialen in het Meetjesland en Deinze staat Robot Robbie sinds deze week paraat om de klanten te helpen. 

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Eeklo lanceert Tinder voor jobs: “Op zoek naar werk? Of naar personeel? Gewoon swipen op je telefoon”
  Eeklo

  Eeklo lanceert Tinder voor jobs: “Op zoek naar werk? Of naar personeel? Gewoon swipen op je telefoon”

  Eeklo geeft bedrijven en werkzoekenden een nieuw instrument om werk te vinden of vacatures in te vullen. Met de app ‘My Local Job’ kan je een job zoeken, zonder moeilijke sollicitatiebrieven te sturen. Je veegt gewoon naar rechts of links op je smartphone, zoals bij Tinder. Bedrijven kunnen er hun vacatures kwijt, en zelfs verenigingen kunnen er vrijwilligers zoeken. Zo werkt het.