Olivier Verhaege net voor de start aan het gemeentehuis van 'zijn' Zomergem.
Volledig scherm
Olivier Verhaege net voor de start aan het gemeentehuis van 'zijn' Zomergem. © Verhaege

Olivier Verhaege (42) loopt op zijn verjaardag eerste van 42 marathons: “Dit wordt een bijzonder jaar, nu weet ik het zeker”

ZomergemOlivier Verhaege uit Zomergem (Lievegem) is dit weekend gestart aan de eerste van zijn 42 marathons die hij in 2022 wil lopen. “Ik ben nog niet meteen tot het uiterste gegaan.”

  1. MIJN DORP. Wendy Van Wanten (63) voelt zich thuis in Aalter: “De burgemeester bedanken? Gewoon even ‘O sole mio’ zingen”
    PREMIUM

    MIJN DORP. Wendy Van Wanten (63) voelt zich thuis in Aalter: “De burgemees­ter bedanken? Gewoon even ‘O sole mio’ zingen”

    Zangeres Wendy Van Wanten (63) woont al bijna dertig jaar in Aalter. Ze werd geboren in Oostende, maar in Aalter komt ze thuis. De centrale ligging van de gemeente is perfect voor haar job als zangeres, al is er meer dat haar aan haar thuisstad bindt. “Op het bankje waar ik vroeger mijn kinderen melk gaf, praten we nu over de dingen des levens.” Wendy toont ons dat bankje, maar ook waar je de beste rosé drinkt en waarom ze de Aalterse brandweervrijwilligers zo dankbaar is.
    Aalter