Olivier Verhaege aan het gemeentehuis van 'zijn' Zomergem.
Volledig scherm
Olivier Verhaege aan het gemeentehuis van 'zijn' Zomergem. © Verhaege

Olivier (42) moet marathonreeks tijdelijk staken wegens corona: “Die gemiste wedstrijd haal ik wel in”

ZomergemOlivier Verhaege wilde in het jaar van zijn 42ste verjaardag 42 marathons lopen. Na acht marathons moet hij de strijd even staken wegens corona. 

 1. Gunter en Christophe organiseren derde Lievegems whiskyfestival: “Hoe meer soorten je leert kennen, hoe meer je beseft dat je er niets van kent”
  PREMIUM

  Gunter en Christophe organise­ren derde Lievegems whiskyfes­ti­val: “Hoe meer soorten je leert kennen, hoe meer je beseft dat je er niets van kent”

  Dit weekend vond de derde editie van het Lievegemse whiskyfestival plaats in de kerk van Beke. Daar deelden kompanen Gunter Van De Woestijne (48) en Christophe Vanhauwenhuyse (55) hun voorliefde voor het vurige brouwsel met 210 andere geïnteresseerden. “Wie zegt dat hij geen whisky lust, heeft gewoon nog niet de juiste gevonden.” We weten nu wél hoe je whisky precies moet drinken.
  Lievegem
 2. LEVENSVERHAAL. Olivier (42) sterft na noodlottige val van trap, maar beslissing ouders redt vier andere levens: “Iedereen zou moeten instemmen met orgaandonatie”
  PREMIUM

  LEVENSVER­HAAL. Olivier (42) sterft na noodlotti­ge val van trap, maar beslissing ouders redt vier andere levens: “Iedereen zou moeten instemmen met orgaandona­tie”

  Hij was een levensgenieter pur sang. Maar een noodlottige val van een trap maakte vroegtijdig een einde aan het leven van Olivier Steurbaut (42) uit Lievegem. “Het is onwezenlijk. Toen we hoorden dat hij zes uur onderaan die trap had gelegen met een lichaamstemperatuur van 33 graden, wisten we dat we hem kwijt waren”, getuigen zijn ouders, die 13 jaar geleden richting kust verhuisden. Frank en Claudine beslisten om de organen van hun zoon af te staan en doen nu een oproep. “Iedereen zou die beslissing moeten nemen. Hoe moeilijk het ook is.”
  Lievegem
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.