Papa Marnik, mama Kelly en de kleine Finn.
Volledig scherm
PREMIUM
Papa Marnik, mama Kelly en de kleine Finn. © Arne Blomme

Nog steeds geen sluitende oplossing voor busregeling autistische jongen Finn: “Gaan hem nu zelf ophalen”

WaarschootVorige week lieten de ouders van het autistische jongetje Finn (3) zich kritisch uit over de onmogelijk lange busrit die hun kleine snaak elke dag moest afleggen om op school in Drongen te geraken. Hoewel ze worden overstelpt met steunbetuigingen en begrip blijft een sluitende oplossing voorlopig uit. “Hij zit 's morgens anderhalf uur in plaats van drie uur op de bus en ‘s avonds gaan we hem zelf ophalen. De regeling is dus nog steeds onvoldoende.”

  1. Vier honden vergiftigd op paar weken tijd in dezelfde buurt: “Plots waren Juul en Doortje helemaal versuft, enkele ogenblikken later waren ze dood”
    PREMIUM
    Astene/Deinze

    Vier honden vergiftigd op paar weken tijd in dezelfde buurt: “Plots waren Juul en Doortje helemaal versuft, enkele ogenblik­ken later waren ze dood”

    In de buurt van de Gampelaeredreef in Astene (Deinze) moesten al drie gezinnen op korte tijd afscheid nemen van hun geliefde huisdier. “Onze twee bulldogs Juul en Doortje werden vergiftigd in de tuin”, zegt Frans De Backer stellig. Dinsdag dienen de hondenbaasjes klacht in bij de politie, maar hier doen ze alvast hun tragische relaas.