Nico Goethals uit Lievegem in de studio.
Volledig scherm
PREMIUM
Nico Goethals uit Lievegem in de studio. © Goethals

Nico, die onderbeen verloor bij zwaar ongeval, maakt muziekdebuut op zijn 47ste: “Corona heeft mij geleerd dat ik mijn kansen nu moet grijpen”

LievegemHij is nog te jong voor The Voice Senior, maar je muziekdebuut maken op je 47ste doe je ook niet in The Voice Kids. Nico Goethals uit Lievegem had dit jaar door corona onverwachts meer vrije tijd, en heeft zich aan de schrijftafel gezet. Begin volgend jaar ligt zijn debuutalbum in de rekken. “Corona heeft mij geleerd dat ik mijn kansen nu moet grijpen”, zegt Nico. Het verhaal van een man die na een zwaar ongeval zijn onderbeen verloor, maar weer recht kon klauteren.

 1. Geen stoet en geen groot feest, maar Assenede krijgt toch alternatief carnaval: “Helemaal niets doen is onmogelijk in een echte carnavalsgemeente”
  Assenede

  Geen stoet en geen groot feest, maar Assenede krijgt toch alterna­tief carnaval: “Helemaal niets doen is onmogelijk in een echte carnavals­ge­meen­te”

  Corona trekt overal in Vlaanderen een dikke streep door carnaval, maar in Assenede pakken ze volgende maand toch uit met een coronaproof alternatief. De Werkgroep Carnaval roept alle Assenedenaren op om hun huizen van 10 tot 21 februari uitbundig te versieren. Er wordt een wandeling georganiseerd waarbij je de geschiedenis van carnaval in Assenede kan ontdekken, en er komt een coronaproof rondrit door het dorp.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen