Kinderopvang.
Volledig scherm
Kinderopvang. © Geert De Rycke

Na sluiting BKO’s Zomergem, nu ook Domino Waarschoot dicht

WaarschootNadat Lievegem eind vorige week al de drie buitenschoolse kinderopvangen in Zomergem moest sluiten door corona, gaat nu ook BKO Domino in Waarschoot dicht.

 1. Bart Peeters en Kamagurka vervullen laatste wens van geliefde bakkersvrouw: “Goedlachs, zo hebben we Annick altijd gekend”
  Gent/Lievegem

  Bart Peeters en Kamagurka vervullen laatste wens van geliefde bakkers­vrouw: “Goedlachs, zo hebben we Annick altijd gekend”

  Annick Verneert (49) van bakkerij Dewulf in Sint-Amandsberg is vorige week na een slepende ziekte overleden. Maar in haar laatste dagen lieten kunstenaar Kamagurka en zanger Bart Peeters nog een laatste wens uitkomen. Voor het programma ‘Iedereen Beroemd’ maakten ze een kunstwerk dat een mooie plaats krijgt in de woning van het gezin in Lievegem.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.