Het ongeval gebeurde aan de verkeerswisselaar in Lievegem
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde aan de verkeerswisselaar in Lievegem © rv

Motorrijder (56) in levensgevaar bij poging om aanrijding te vermijden op de Zoutweg

LievegemEen motorrijder (56) is donderdagmiddag ter hoogte van de verkeerswisselaar aan de Zoutweg in Lievegem zwaargewond geraakt. De vijftiger kwam er lelijk ten val toen hij tevergeefs probeerde een aanrijding te vermijden met een vrachtwagen. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het UZ in Gent. 

 1. Verzekeringskantoor wordt testcentrum voor corona: “Geen tijd te verliezen. Er is te weinig testcapaciteit, dus moeten we nu handelen”
  PREMIUM
  Zomergem

  Verzeke­rings­kan­toor wordt testcen­trum voor corona: “Geen tijd te verliezen. Er is te weinig testcapaci­teit, dus moeten we nu handelen”

  Nood aan een wisser in je neus, maar je moet te lang wachten? Vanaf maandag krijgt Zomergem (Lievegem) er een testcentrum bij. Verzekeringskantoor Solvas die eerder al de geplaagde Sneltestbus door Vlaanderen liet rijden, stelt haar gebouwen ter beschikking. “Er is geen tijd te verliezen. Er is meer testcapaciteit nodig, en die geven wij”, klinkt het. Zo werkt het.
 2. Koen Dewulf ziet 13 van zijn 14 shows geschrapt, maar blijft rustig: “Eigenlijk was de cultuursector al gesloten”
  PREMIUM
  Eeklo

  Koen Dewulf ziet 13 van zijn 14 shows geschrapt, maar blijft rustig: “Eigenlijk was de cultuursec­tor al gesloten”

  Terwijl zowat de hele cultuursector moord en brand schreeuwt over de mogelijke coronaverstrengingen die in de lucht hangen, roept komiek, zanger en kunstenaar Koen Dewulf uit Eeklo op tot nuance. Ook al zijn deze maand 13 van zijn 14 optredens geschrapt. “Wij hebben het als mens toch niet zwaarder dan iemand anders? Laat ons focussen op wat wel nog kan”, klinkt het verrassend.