Zandstraat - Illustratiebeeld
Volledig scherm
Zandstraat - Illustratiebeeld © rv

Mogelijk dierenbeul aan het werk in Zomergem: stukjes vlees verspreid over de buurt

LievegemIn de Zandstraat en de Weldadigheidstraat in Zomergem is mogelijk een dierenbeul aan het werk die vergiftigde stukjes vlees verspreidt over de buurt. Dat werd opgemerkt door verschillende buurtbewoners.

 1. Onze toppers houden stand in Gault&Millau: “Mooie scores zijn leuk, maar nu is het vooral belangrijk om je zaak gezond te houden”
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Onze toppers houden stand in Gault&Millau: “Mooie scores zijn leuk, maar nu is het vooral belangrijk om je zaak gezond te houden”

  De toprestaurants uit het Meetjesland en de regio Deinze houden in dit coronajaar allemaal stand in de eetgids Gault&Millau. ’t Aards Paradijs uit Merendree behaalt met 16 op 20 de hoogste score. In het Meetjesland blijft ’t Vijfde Seizoen uit Aalter met 15 op 20 de nummer 1. Ook Bistro Julien uit Lievegem krijgt een podiumplaats. “Mooie scores zijn leuk, maar in dit jaar is het vooral belangrijk om je zaak gezond te kunnen houden”, zegt Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen. Ontdek hier alle restaurants uit je buurt.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 3. Extra screeningcentra in sporthallen Knesselare en Ertvelde vanaf maandag weer open: “Iedereen mag zich weer laten testen”
  Meetjesland

  Extra screening­cen­tra in sporthal­len Knesselare en Ertvelde vanaf maandag weer open: “Iedereen mag zich weer laten testen”

  Vanaf maandag 16 november krijgt het Meetjesland er twee extra screeningscentra voor Covid-19 bij. Naast de post aan het ziekenhuis AZ Alma in Eeklo, zullen ook de screeningcentra in de sporthallen van Knesselare bij Aalter en Ertvelde bij Evergem weer geopend worden. “Iedereen kan zich vanaf maandag weer laten testen, dus zal het een pak drukker worden. Dat kunnen we in Eeklo alleen niet aan”, klinkt het.
 1. Wat is er gebeurd met Nico Ros en wie liet zijn fiets achter aan het kanaal?: Faroek buigt zich over verdwijningszaak
  Lievegem

  Wat is er gebeurd met Nico Ros en wie liet zijn fiets achter aan het kanaal?: Faroek buigt zich over verdwij­nings­zaak

  Wat is er met Nico Ros gebeurd? Op die vraag probeert het vtm-programma Faroek dinsdag een antwoord te vinden. Ros vertrok op 5 april 2019 met zijn fiets vanuit zijn woning in de Krakeelhoek en is sindsdien spoorloos. Zijn fiets werd een dag later gevonden aan de oever twintig kilometer verder aan het kanaal Gent-Brugge. Omdat een uitgebreide zoekactie in de buurt niets opleverde, houden de speurders er rekening mee dat de fiets daar door iemand anders werd achtergelaten.
 2. Ann-Sophie (28), de frisse wind door Latem Leven: “Teren op het geld van mijn ouders? Zo zijn wij niet opgevoed”
  PREMIUM
  Lovendegem/Sint-Martens-Latem

  Ann-Sophie (28), de frisse wind door Latem Leven: “Teren op het geld van mijn ouders? Zo zijn wij niet opgevoed”

  Het is vooral binnenkijken in het rijke leven, maar Ann-Sophie De Clercq (28) zorgt voor het evenwicht in de nieuwe reeks Latem Leven op VTM2. Zeven dagen op zeven werkt ze in haar eigen AD Delhaize in Lovendegem bij Lievegem, en toont daarmee dat ook kinderen uit een welstellend nest keihard moeten werken voor hun geld. “Liever aan een zwembad in Monaco? Zeker niet! Mijn winkel is mijn passie en een groot deel van mijn leven”, zegt de goedlachse onderneemster. Wij gingen bij haar shoppen.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen