De bestuurster en haar drie kinderen, 15, 12 en 6 jaar, werden allemaal lichtgewond overgebracht naar het AZ Almaziekenhuis.
Volledig scherm
De bestuurster en haar drie kinderen, 15, 12 en 6 jaar, werden allemaal lichtgewond overgebracht naar het AZ Almaziekenhuis. © Vertommen

Moeder en haar drie minderjarige kinderen gewond overgebracht naar ziekenhuis na aanrijding

LievegemOp het kruispunt van de Hendrik Consciencelaan met Berg in Lievegem is afgelopen weekend een verkeersongeval gebeurd. Een 39-jarige vrouw en haar drie minderjarige kinderen raakten hierbij gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis.

 1. “Mijn prins op het witte paard, die voor ons zoontje en mezelf een prachtig huis bouwde”: aangrijpend afscheid van verongelukte aannemer Stefaan (32)
  PREMIUM
  Lievegem/Eeklo

  “Mijn prins op het witte paard, die voor ons zoontje en mezelf een prachtig huis bouwde”: aangrij­pend afscheid van verongeluk­te aannemer Stefaan (32)

  Van Stefaan Boelens, de 32-jarige aannemer uit Zomergem die vorige week verongelukte in Eeklo, hebben familie, vrienden en kennissen donderdag afscheid genomen. “Stefaan had een groot en warm hart. Hij was het cement tussen veel mensen”, vertelde zijn papa Geert. De pakkendste woorden kwamen van zijn echtgenote Anouschka, met wie Stefaan een zoontje had.
 2. REEKS RIJVERS. Exclusief kijkje achter de schermen bij Rijvers Festival: “Wie hier binnenkomt moet meteen een magisch gevoel krijgen”
  PREMIUM
  Zomergem

  REEKS RIJVERS. Exclusief kijkje achter de schermen bij Rijvers Festival: “Wie hier binnenkomt moet meteen een magisch gevoel krijgen”

  Twee dagen voor de start van Rijvers Festival krijgt de weide stilaan vorm. De tenten staan recht, de decoratie hangt op, werkmannen leggen de laatste hand aan enkele verrassingen. Wat die precies allemaal inhouden, blijft voorlopig nog grotendeels geheim. Al mochten wij wél al een kijkje nemen achter de achter de schermen van het snelst groeiende festival van Vlaanderen. Lees alles over Rijvers Festival in onze reeks.