Mario Boussaer (links) met zijn vader Roland.
Volledig scherm
PREMIUM
Mario Boussaer (links) met zijn vader Roland. © rv

Mario (50) moet muzikaal diner als eerbetoon aan overleden vader uitstellen wegens corona: “Hij zou het fantastisch gevonden hebben”

ErtveldeAls eerbetoon aan zijn overleden vader, organiseerde Mario Boussaer (50) samen met zijn vrouw Wendy Sintubin (44) op 9 december een diner met een aansluitend  optreden in hun eigen Brasserie Bavo. Vijfendertig mensen tekenden al in voor deze speciale formule, maar door corona moeten ze hun evenement zeker uitstellen tot januari.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.