Mama Indra en haar zoontje Emilyo.
Volledig scherm
Mama Indra en haar zoontje Emilyo. © Arne Blomme

Mama Indra (23) start crowdfunding om ziekenhuiskosten te betalen voor Emilyo (2) die lijdt aan leukemie: “Onze kleine held mag niet het slachtoffer worden van financiële problemen”

WaarschootIndra Vandonck (23) is een crowdfunding gestart voor haar zoontje Emilyo die lijdt aan een zeldzame vorm van leukemie. Doordat de ziekenhuiskosten van zijn behandeling erg hoog oplopen en het gezin het momenteel niet breed heeft, hoopt Indra op wat solidariteit. 

 1. Trouw Tom Dice en Kato lichtpuntje in pijnlijk afscheid schepen Ann Van den Driessche (65): “Zo aan de kant gezet worden, valt me zwaar”
  PREMIUM
  Eeklo

  Trouw Tom Dice en Kato lichtpunt­je in pijnlijk afscheid schepen Ann Van den Driessche (65): “Zo aan de kant gezet worden, valt me zwaar”

  Ann Van den Driessche (65) is schepen af in Eeklo, maar kon net voor haar afscheid in het grootste geheim nog Tom Dice en Kato trouwen. Ze moest zwijgen, maar nu het huwelijk openbaar gemaakt is, toont ze trots de foto. “Maar dit afscheid doet pijn. Vroeger had ik elke dag tijd te kort. Nu zal ik elke dag tijd te veel hebben”, klinkt het. Tijd dus voor een hartelijke babbel.
 2. Schol! Jonge brouwerij Skøllmann brengt Meetjeslandse streekbieren op de markt: “Onze gerstenat is allesbehalve alledaags”
  PREMIUM
  Maldegem

  Schol! Jonge brouwerij Skøllmann brengt Meetjes­land­se streekbie­ren op de markt: “Onze gerstenat is allesbehal­ve alledaags”

  “We waren iets te enthousiast met de gastoevoer, met een steekvlam en mijn haar dat in brand stond als gevolg: Burning Skøll was een feit.” Het Meetjesland heeft er een streekbier bij, met roots in Maldegem. Burning Skøll van brouwerij Skøllmann is niet zomaar een blond bier of een tripel, maar een ‘spicy saison’ van 7 procent alcohol. Volgende maand wordt meteen al een tweede bier gelanceerd. Wij gingen op bezoek.