De magische boot aan de Beach stage.
Volledig scherm
De magische boot aan de Beach stage. © Rijvers Festival

Magische boot maakt Beach stage Rijvers Festival compleet: “Vier maanden aan gewerkt”

ZomergemDat Rijvers Festival decoratie hoog in het vaandel draagt, kon u deze week al zien en lezen in onze krant. Net voor de start van het de feestvierdaagse is nu ook de dj-boot aan de Beats Stage volledig afgewerkt. Daar kroop maar liefst vier maanden werk in. 

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. 10 dingen die je moet weten over de Kaaifeesten: wie komt zingen? Waar kan ik parkeren? En wordt er ook na het weekend verder gefeest? “Nu enkel nog hopen op een droge zondag”
  PREMIUM
  Eeklo

  10 dingen die je moet weten over de Kaaifees­ten: wie komt zingen? Waar kan ik parkeren? En wordt er ook na het weekend verder gefeest? “Nu enkel nog hopen op een droge zondag”

  Eeklo telt af naar de 95ste editie van de Kaaifeesten. Van vrijdag 30 september tot en met maandag 3 oktober worden weer tienduizenden bezoekers verwacht. Met de rommelmarkt op zondag als absolute publiekstrekker. Wie komt zingen? Waar kan je parkeren? Hoe ziet de rommelmarkt er uit? En wat met de seniorenmiddag? Je leest hier alles wat je moet weten.