Aan de watersportbaan in Gent werd een mobiel containerpark al eens getest.
Volledig scherm
Aan de watersportbaan in Gent werd een mobiel containerpark al eens getest. © Wannes Nimmegeers

Lievegem start proefproject mobiele recyclageparken

LievegemLievegem zal binnenkort deelnemen aan een proefproject van IVM om te bekijken of mobiele recyclageparken ingezet kunnen worden. Met dit concept wil IVM tijdelijke containers plaatsen in Lievegem, om inwoners de kans te geven kleine afvalstoffen te brengen. Gedurende een halve dag kunnen inwoners hier terecht.

  1. Groot feest in supporterscafé van Emiel Verstrynge: “We zijn al content als hij zijn best doet en dan wordt hij Belgisch kampioen!”
    PREMIUM
    Adegem

    Groot feest in supporters­café van Emiel Verstrynge: “We zijn al content als hij zijn best doet en dan wordt hij Belgisch kampioen!”

    Emiel Verstrynge is Belgisch kampioen veldrijden bij de beloften en dat wordt stevig gevierd in zijn supporterscafé ’t Lapperke in Adegem. Daar keken een 70-tal leden van de fanclub samen op groot scherm naar het Belgisch Kampioenschap in Middelkerke. “De ontlading was enorm”, zegt fanclubvoorzitter Piet Lammertyn. “Emiel heeft ons al veel positief verrast, maar dit hadden we totaal niet verwacht.” Het eerste vat is ondertussen al gesneuveld, maar er zullen er ongetwijfeld nog een paar volgen.