Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan-Freerk Kloen

Leef je uit op de mountainbike door de bossen van Lovendegem

LovendegemZin om er even tussenuit te knijpen? Wij selecteren elke week de mooiste fiets- en wandelroutes in Vlaanderen: eentje in elke regio. Nu de herfst stilaan plaatsmaakt voor de winter, is dit het ideale moment om er met je mountainbike op uit te trekken.

  1. Hellende gevel, verborgen stookolietank en rottende balk zorgen voor vertraging van restauratie oude gemeentehuis: “Mikken op het voorjaar van 2024"
    PREMIUM
    Assenede

    Hellende gevel, verborgen stookolie­tank en rottende balk zorgen voor vertraging van restaura­tie oude gemeente­huis: “Mikken op het voorjaar van 2024"

    In 2023 mag elke Asseneedse deelgemeente zich aan één groot project verwachten. In Boekhoute transformeert men de kerk in een kinderopvang en ontmoetingsruimte, in Bassevelde wordt het voetbalcomplex een sport- en recreatiesite en in Oosteeklo zijn grote rioleringswerken op komst. In Assenede staat de langverwachte restauratie van het oude gemeentehuis op de planning, maar onvoorziene complicaties zorgen voor vertraging. “We mikken daarom op het voorjaar van 2024.”