Schepen van Cultuur, Jeroen Van Acker en schepen van Jeugd, Caroline Fredrick.
Volledig scherm
Schepen van Cultuur, Jeroen Van Acker en schepen van Jeugd, Caroline Fredrick. © Gemeente Lievegem

LaLaLievegem: inschrijvingen geopend voor kunstenfestival voor kinderen

LievegemVandaag zijn de inschrijvingen geopend voor LaLaLievegem. Op maandag 21 november viert Lievegem namelijk de tiende verjaardag van Kunstendag voor Kinderen helemaal in Hollywoodstijl. Op verschillende locaties in de gemeente zijn er al tal van activiteiten voor jonge steracteurs en -actrices helemaal in het teken van de filmwereld.

  1. 5.000 gratis sneltests om zonder mondmasker te kunnen dansen in Kokorico: “We willen zo veel mogelijk ons steentje bijdragen”
    Lievegem

    5.000 gratis sneltests om zonder mondmasker te kunnen dansen in Kokorico: “We willen zo veel mogelijk ons steentje bijdragen”

    Na een hectische week waarin het lang niet duidelijk was hoe het feestweekend in Kokorico ingezet zou worden, kwam er toch witte rook. Uitbater Roger Kerremans had een systeem uitgedokterd om alles veilig te laten verlopen. Klanten worden voortaan in een aparte zaal getest alvorens zij zorgeloos en zonder mondmasker op de dansvloer worden losgelaten. Wij gingen een kijkje nemen hoe dat in zijn werk ging.