James Timmerman mag zich een jaar lang 'Waarschoots kampioen hotdog eten' noemen.
Volledig scherm
James Timmerman mag zich een jaar lang 'Waarschoots kampioen hotdog eten' noemen. © rv

James kroont zich tot Waarschoots kampioen hotdogs eten

WaarschootOp Oostmoerkermis kreeg Waarschoot even wat Amerikaanse allure door een uit te pakken met een hotdog-eetwedstrijd. Acht lekkerbekken moesten zoveel mogelijk hotdogs naar binnen werken binnen de 10 minuten. James Timmerman trok uiteindelijk aan het langste eind. 

 1. Op Huizenjacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscentrum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor appartement of gesloten bebouwing”
  PREMIUM
  Strijpen

  Op Huizen­jacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscen­trum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor apparte­ment of gesloten bebouwing”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Strijpen bij Zottegem, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor een rijwoning of appartement en zo’n 600.000 euro voor een alleenstaande woning.
 2. Vier Lievegemse lopers organiseren halve marathon: “Opbrengst gaat naar jonge, revaliderende kankerpatiëntjes”
  PREMIUM
  Lievegem

  Vier Lievegemse lopers organise­ren halve marathon: “Opbrengst gaat naar jonge, revalide­ren­de kankerpa­tiën­tjes”

  Vier fervente Lievegemse lopers organiseren op 2 oktober voor het eerst ‘de halve van Lievegem’. Sport en verbinding staan er centraal, en de opbrengst gaat naar het revalidatiecentrum van de kinderkankerafdeling van het UZ Gent. “Lopen verbindt mensen. Na een lange periode van sociaal isolement willen we mensen opnieuw samenbrengen.”
 3. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.