Volgend jaar zullen in Lievegem heel wat wegen afgesloten moeten worden voor werken. Zoals hier de baan tussen Lovendegem en Zomergem.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgend jaar zullen in Lievegem heel wat wegen afgesloten moeten worden voor werken. Zoals hier de baan tussen Lovendegem en Zomergem. © Joeri Seymortier

Hier werkt Lievegem in 2022: “Veel aandacht voor meer veiligheid voetgangers en fietsers”

LievegemLievegem plant volgend jaar een pak wegenwerken, verspreid over de dorpen Zomergem, Waarschoot en Lovendegem. De investeringen voor meer veiligheid voor voetgangers en fietsers staan voorop. Ontdek hier waar in 2022 in Lievegem gewerkt wordt.

  1. Evergemnaar slaat en bedreigt partner voor ogen van kinderen: “En toch is het een zorgzame man die tijd maakt voor zijn gezin”
    PREMIUM

    Evergem­naar slaat en bedreigt partner voor ogen van kinderen: “En toch is het een zorgzame man die tijd maakt voor zijn gezin”

    Een Evergemnaar werd maandag geboeid de rechtszaal binnengebracht voor partnergeweld. Nochtans leek de man alles te hebben om gelukkig te zijn: vader van twee kinderen, een groeiend bedrijf en een sterke vrouw achter zich. Maar tijdens een familie-uitstapje aan zee sloeg hij zijn vrouw en bedreigde hij haar. “Ik ga een kogel door uw kop schieten”, had hij gezegd. Zijn vrouw was opvallend mild voor haar man op de zitting.
    Evergem