De gymnasten van Gymclub Waarschoot.
Volledig scherm
De gymnasten van Gymclub Waarschoot. © Gymclub Waarschoot

Gymclub Waarschoot pakt uit met paasshow met 500 gymnasten

WaarschootIn het weekend van 15, 16 en 17 april organiseert Gymclub Waarschoot haar tweejaarlijkse turnshow in de sporthal van Waarschoot. Door corona was het inmiddels al vier jaar geleden dat de gymshow kon doorgaan. 

 1. 10x feest voor doortocht de Ronde in Aalter: gratis optredens, braadworsten, springkastelen en heel wat grote schermen
  PREMIUM

  10x feest voor doortocht de Ronde in Aalter: gratis optredens, braadwor­sten, springkas­te­len en heel wat grote schermen

  Aalter staat op zondag 2 april helemaal op z’n kop voor de doortocht van de Ronde van Vlaanderen. De renners rijden door zes van de acht dorpen, en dus maar liefst 22 kilometer door Aalter. “In elk van die dorpen wordt het een volksfeest, soms zelfs met verschillende feestzones per dorp. Ongezien in de geschiedenis van Aalter”, zegt schepen Dirk De Smul. Ontdek hier waar je kan feesten.
  Aalter
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Gunter en Christophe organiseren derde Lievegems whiskyfestival: “Hoe meer soorten je leert kennen, hoe meer je beseft dat je er niets van kent”
  PREMIUM

  Gunter en Christophe organise­ren derde Lievegems whiskyfes­ti­val: “Hoe meer soorten je leert kennen, hoe meer je beseft dat je er niets van kent”

  Dit weekend vond de derde editie van het Lievegemse whiskyfestival plaats in de kerk van Beke. Daar deelden kompanen Gunter Van De Woestijne (48) en Christophe Vanhauwenhuyse (55) hun voorliefde voor het vurige brouwsel met 210 andere geïnteresseerden. “Wie zegt dat hij geen whisky lust, heeft gewoon nog niet de juiste gevonden.” We weten nu wél hoe je whisky precies moet drinken.
  Lievegem
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.