Gunther Lippens (links) en Wouter Ryckaert (rechts).
Volledig scherm
Gunther Lippens (links) en Wouter Ryckaert (rechts). © rv

Gunter Lippens en Wouter Ryckaert zijn nieuwe N-VA-gezichten in gemeenteraad

LievegemTijdens de gemeenteraad van januari leggen twee oude bekenden de eed af als gemeenteraadslid voor N-VA. Gewezen gemeenteraadslid in Waarschoot Gunter Lippens en voormalig OCMW-raadslid en afdelingsvoorzitter van Lovendegem Wouter Ryckaert vervoegen de fractie. Zij vervangen Steven Van Gansberge en Véronique Mussche die eind december ontslag namen. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Zwembad Maldegem moet binnenkort maanden dicht voor zoveelste oplapwerken: “Ook elders in Meetjesland staan sluitingen gepland”
  PREMIUM
  Maldegem/Meetjesland

  Zwembad Maldegem moet binnenkort maanden dicht voor zoveelste oplapwer­ken: “Ook elders in Meetjes­land staan sluitingen gepland”

  Het Sint-Annazwembad in Maldegem moet binnenkort drie maanden dicht voor de zoveelste herstellingswerken op rij. De gemeente wil zeker aftoetsen met Eeklo, om de tijdelijke sluiting niet te doen wanneer het zwembad daar dicht is. Ook in Evergem is een tijdelijke sluiting hangende. Maldegem wil ondertussen verder nadenken over de komst van een eventueel nieuw zwembad.