Club Caresse langs de N9 in Lovendegem. Wat daar achter de muren gebeurt, prikkelt al 30 jaar de fantasie.
Volledig scherm
PREMIUM
Club Caresse langs de N9 in Lovendegem. Wat daar achter de muren gebeurt, prikkelt al 30 jaar de fantasie. © Joeri Seymortier

Gedaan met ‘glaasje drinken’ met mooie meisjes: Club Caresse staat na 30 jaar te koop. “Ik wil vrij zijn en nog wat van het leven genieten”

LovendegemDe bekendste ‘ontmoetingsclub’ uit het Meetjesland staat te koop. Club Caresse langs de N9 in Lovendegem (Lievegem) gaat na dertig jaar verdwijnen. Uitbaatster Irene Schmeisser is ondertussen de zeventig voorbij, en houdt het voor bekeken. Of ze na corona nog even weer open doet, heeft ze nog niet beslist. Ze zet het pand en de gronden in ieder geval te koop. “Wat kunnen wij nu met een sluitingsplicht om 22 uur?”

 1. Marc Van Hulle (59) schrijft twintigste boek: “Ik sta open voor iéder onderwerp, zolang het maar niet schadelijk voor de gezondheid is. Of illegaal”
  PREMIUM
  Eeklo

  Marc Van Hulle (59) schrijft twintigste boek: “Ik sta open voor iéder onderwerp, zolang het maar niet schadelijk voor de gezondheid is. Of illegaal”

  Auteur Marc Van Hulle (59) uit Eeklo heeft zijn twintigste boek klaar. Al meer dan dertig jaar schrijft hij boeken, en dat vult ondertussen een aardige boekenplank. Zijn jubileumboek is ‘Het ABC van Michiel Steenbeke’, over de Eeklose keukenbouwer achter ‘de naakte reus’. Hoe is hij ooit aan zijn eerste boek gestart? En wat drijft zijn pen? Wij gingen het vragen.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.