Claudia Callens van Durabrik en Tim Bruylandt van Rock voor Specials.
Volledig scherm
Claudia Callens van Durabrik en Tim Bruylandt van Rock voor Specials. © rv

Durabrik schenkt 1.000 euro aan Rock voor Specials

DoornzeleBouwbedrijf Durabrik heeft een cheque ter waarde van 1.000 euro aan Rock voor Specials geschonken. Deze schenking kadert binnen het ‘Een hart voor mensen’-project waarbij het bouwbedrijf voor elk nieuwbouwproject een bedrag geeft aan een lokaal goed doel.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Nicolas (35) geeft tips aan ouders van moeilijke slapers: “Geen van onze drie kinderen sliep door. Er waren nachten dat we zeven keer moesten opstaan”
  PREMIUM
  Deinze

  Nicolas (35) geeft tips aan ouders van moeilijke slapers: “Geen van onze drie kinderen sliep door. Er waren nachten dat we zeven keer moesten opstaan”

  Tot zeven keer opstaan om een huilende baby te troosten, voor Nicolas Duchatelet uit Deinze was het jarenlang dagelijkse kost. Zijn drie kinderen Miel (7), Olivia (6) en Rosanne (3) sliepen de eerste jaren niet door en als slaapcoach wil hij nu jonge ouders, die hunkeren naar een beetje nachtrust, helpen. “Mijn toptip? Hou de ‘wakkertijden’ van je kinderen in de gaten.”
 3. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.