Cafébaas Michiel Claeys vol goede moed op het dorpsplein van Waarschoot. Zondag start de opbouw van Summer pop-up Lievegem.
Volledig scherm
PREMIUM
Cafébaas Michiel Claeys vol goede moed op het dorpsplein van Waarschoot. Zondag start de opbouw van Summer pop-up Lievegem. © Joeri Seymortier

Dorpsplein Waarschoot wordt terras van 1.600 vierkante meter: “Weer beetje saus over ons leven gieten”

WaarschootHet dorpsplein van Waarschoot, deelgemeente van Lievegem, wordt vanaf zaterdag 8 mei opnieuw één groot terras. Goed voor 1.600 vierkante meter terrasplezier, waar iedereen nu al echt naar snakt. Café ’t Durp, café De Planché en Bar Loco van de dansschool slaan opnieuw de handen in mekaar. Wat er anders wordt dan vorig jaar, ontdek je hier.

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.