De inbraak gebeurde in de Salviastraat
Volledig scherm
De inbraak gebeurde in de Salviastraat © rv

Dieven aan de haal met kluis uit woning in Salviastraat

LievegemAfgelopen weekend werd er ingebroken in een woning in de Salviastraat te Lievegem. Die dieven gingen aan de haal met een kluis die gevuld was met heel wat waardevolle spullen.

 1. Kokorico danst zaterdag met mondmaskers, afterworkparty ‘Work Hard’ vrijdag afgelast: “Nieuwe regels zijn onmogelijke opdracht”
  PREMIUM

  Kokorico danst zaterdag met mondmas­kers, afterwork­par­ty ‘Work Hard’ vrijdag afgelast: “Nieuwe regels zijn onmogelij­ke opdracht”

  Discotheek Kokorico in Zomergem (Lievegem) opent zaterdag de deuren, en laat de klanten noodgedwongen met mondmasker dansen. Nu nog een systeem met sneltesten uitrollen, is praktisch onhaalbaar. De uitverkochte afterworkparty ‘Work Hard’ van vrijdagavond wordt afgelast. “Blijkbaar heeft het vaccin plots geen betekenis meer. Heel bizar”, klinkt het in de Kokorico. Hun verhaal.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.