Gilbert Boone
Volledig scherm
Gilbert Boone © RV

Dierenarts en oud gemeenteraadslid Gilbert Boone (87) overleden

ZomergemDierenarts Gilbert Boone uit Zomergem, deelgemeente van Lievegem, is overleden. Hij werd 87 jaar.

 1. Ondernemer Marc Van Wiemeersch (64) schrijft boek over zijn leven, en gaat 24 uur koersen op rollen: “Alles ten voordele van strijd tegen kanker”
  PREMIUM
  Sleidinge/Lovendegem

  Ondernemer Marc Van Wiemeersch (64) schrijft boek over zijn leven, en gaat 24 uur koersen op rollen: “Alles ten voordele van strijd tegen kanker”

  Ondernemer Marc Van Wiemeersch uit het Eeksken, op de grens van Sleidinge met Lovendegem, giet zijn levensverhaal in een boek. De man achter de bekende doe-het-zelfzaak schenkt de opbrengst aan de strijd tegen kanker, en doet daar nog een schepje bovenop. Op 11 en 12 juni gaat hij 24 uur lang koersen op rollen, en wil hij zo extra geld voor Kom op tegen Kanker verzamelen. “Ik hoop stiekem op 25.000 euro”, klinkt het ambitieus.
 2. Zien en gezien worden met een drankje en een hapje erbij? Op deze stadsterrassen in Deinze en het Meetjesland zit je goed
  PREMIUM
  Meetjesland-Deinze

  Zien en gezien worden met een drankje en een hapje erbij? Op deze stadster­ras­sen in Deinze en het Meetjes­land zit je goed

  Het terrasjesseizoen is weer geopend! Daarom gaan we bij Het Laatste Nieuws drie weken lang op zoek naar de mooiste terrassen van Vlaanderen. Vorige week gaven wij enkele tips voor terrassen in het groen en deze week trekken we naar de stad. Van een mini-Central Park aan de Knok in Deinze tot Bar Geogrie in Zelzate, op deze plaatsen zit je goed om te zien en gezien te worden. Voor meer terrastips kan je op verkenning in deze link.