Dancing Dimi.
Volledig scherm
Dancing Dimi.

Dancing Dimi komt pijltjes gooien op Rijvers Festival: “Neem het tegen hem op!”

ZomergemRijvers Festival uit Zomergem (Lievegem) pakt uit met een nieuwe naam, maar deze keer naast het podium. Dancing Dimi komt langs.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. LEVENSVERHAAL. Jan De Crem (94), vader van Pieter (60) en de man die 35 jaar burgemeester van Aalter was: “Dankzij hem is onze gemeente nu zo mooi geworden”
  PREMIUM
  Aalter

  LEVENSVER­HAAL. Jan De Crem (94), vader van Pieter (60) en de man die 35 jaar burgemees­ter van Aalter was: “Dankzij hem is onze gemeente nu zo mooi geworden”

  Het overlijden van ereburgemeester Jan De Crem (94) dompelt Aalter in rouw. Hij was het die van 1959 tot 1994 de basis legde voor het Aalter dat we vandaag kennen. Vanaf het moment dat zijn zoon Pieter (60) burgemeester werd, verdween hij op de achtergrond. Ergens spijt van? “Echt van niets. Om het met de woorden van Edith Piaf te zeggen: ‘Je ne regrette rien’”, zei de man ooit in onze krant. Zijn levensverhaal.